Op z’n Jan Boerenfluitjes wandelen door het Soesterkwartier

In een groep op 20 juli of 10 augustus, of individueel

Op z’n Jan Boerenfluitjes wandelen of fietsen door je eigen wijk

Wandel of fiets deze zomer mee met de Jan Boerenfluitjes Wandel/fietsroute door het Soesterkwartier,Kruiskamp-Koppel of Vathorst. Dé kans voor mensen vanaf 6 jaar om je eigen wijk beter te leren kennen aan de hand van leuke weetjes en vragen. Tijdens het wandelen of fietsen verzamel je ingrediënten om thuis pannenkoeken te bakken.

log0 Jan Boerenfluitjesroute

Samen lopen op 20 juli of maandag 10 augustus door het Soesterkwartier

 

Voor de wandeling door het Soesterkwartier start je bij de Emmaüskerk, aan de Noordewierweg, en wandelt op z’n Jan Boerenfluitjes dwars door het Soesterkwartier.  Je kunt starten op maandag 20 juli en maandag 10 augustus, van 12.00 tot 15.00 uur. Meewandelen kost € 1.50 per persoon, inclusief de route en een boerenfluitje. Je hoeft je niet aan te melden. Bij het startpunt gaat onze mascotte Koos de Koe graag met je op de foto!

 

Samen lopen op 22 juli of 12 augustus door Kruiskamp-Koppel

De wandeling door Kruiskamp-Koppel start op het Neptunusplein. Je wandelt op z’n Jan Boerenfluitjes dwars door Kruiskamp-Koppel aan de hand van allerlei weetjes en vragen. Om de Boerenfluitjes Wandelroute in Kruiskamp-Koppel bekend te maken, organiseren we op 22 juli en 12 augustus vanaf 12:00 uur een wandelfeestje op het Neptunusplein.

 

Je kunt de route ook zelf lopen

 

O ja, als je de route later nog een keer wil lopen, kun je ‘m gratis downloaden.

 

Gebruik #janboerenfluitjesroute of #jbr. Maar je kan ook een foto plaatsen op Facebook en ons taggen @janboerenfluitjesroute. Op 1 september kiezen we uit alle berichten 1 winnaar. Die krijgt een lekker lokaal pakket.

 

Door 3 Amersfoortse ondernemers

 

De Jan Boerenfluitjesroute is bedacht door drie Amersfoortse inwoners en lokale ondernemers: Mariska Jacobi, de Wandeljan. Jocelyn Kemker-de Kruif, de Fietsjan en Jeroen van der Bijl, de Autojan. “Veel Amersfoorters blijven komende zomer thuis en wij wilden iets organiseren waar we allemaal blij van worden,” zegt Mariska Jacobi. “Wij wensen je veel plezier tijdens de wandeling.”

Mede mogelijk gemaakt door Indebuurt033.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn