Een zomervakantie vol activiteiten bij alle ABC's!

Meld je kind aan via het activiteitenoverzicht van jouw wijk

Een zomervakantie vol activiteiten bij alle ABC’s!

Veel gezinnen gaan dit jaar niet op vakantie. Daarom zijn er in iedere ABC-wijk deze zomer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. 

 

Via de scholen en peuteropvang kregen alle kinderen een flyer met een overzicht van alle activiteiten in de wijk. Je kunt je kind(eren) aanmelden via het activiteitenoverzicht per ABC-wijk (op deze website onder de menuknop ABC’s). Natuurlijk mogen kinderen die wél op vakantie gaan ook meedoen als thuis zijn! En zie je een leuke activiteit in een andere wijk? Meld je kind gerust aan!  (Kinderen uit de eigen wijk hebben wel voorrang).

 

Samenwerking met ZomerPretPas

Op de flyers staan ook alle ZomerPretPas-activiteiten per wijk. Want dit jaar werken de ZomerPretPas en ABC Amersfoort samen om de kinderen van Amersfoort een fijne zomervakantie te bezorgen! Tegelijk met de flyers zijn de ZomerPretPassen uitgedeeld.

 

Samenwerking

De ABC’s en de ZomerPretpas bieden zelf geen activiteiten, maar zoeken samenwerking en verbinding! Dankzij heel veel organisaties en bedrijven kunnen peuters en basisschoolkinderen van Amersfoort genieten van een zomer vol activiteiten.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn