Zomervakantieprogramma bij alle ABC's

Flyers worden binnenkort uitgedeeld via scholen en peuteropvang

Zomervakantieprogramma bij alle ABC’s

Veel gezinnen gaan deze zomer niet op vakantie. Daarom worden in iedere ABC-wijk de hele zomer door activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Dichtbij huis, voor alle peuters en basisschoolkinderen.

 

Er is voor iedere wijk een flyer in de maak met een overzicht van het programma. Deze wordt tegelijk met de Zomerpretpas uitgedeeld via de scholen en de kinderopvang/peuteropvang. En natuurlijk komen alle activiteiten in het activiteitenoverzicht per ABC-wijk te staan.

 

Samenwerking

De ABC’s bieden zelf geen activiteiten, maar zoeken samenwerking, verbinden en helpen bij de organisatie! Nieuw is bijvoorbeeld de samenwerking met Van der Valk Vitaal (inderdaad: van de hotels) in Amersfoort-Noord. In de Pinkstervakantie was er al een pilot. Die was geslaagd, dus we zetten de samenwerking graag in de zomervakantie door. Lees het bericht over Pinkstervakantie-activiteiten bij Van der Valk Hotel-A1.

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn