Kom naar het spelatelier Soesterkwartier

Elke dinsdagmiddag in de huiskamer van 'Bij Bosshardt'

Kom naar het spelatelier Soesterkwartier

Alle kinderen van 9 – 12 jaar zijn welkom bij het Spelatelier Soesterkwartier! 

 

Bij bordspelletjes spelen denk je misschien al gauw alleen aan Ganzenbord of Monopoly, of dammen en schaken. Stil zitten… aan een tafel… En heel veel nadenken….

Dat klopt, maar er zijn tegenwoordig heel veel meer soorten spelletjes!

 

Voor binnen of buiten, waarbij je kan bewegen, vertellen, uitbeelden of heel snel moet reageren of goed samenwerken, om te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Happy Salmon? Een grappig, snel spel waarbij je door allerlei acties zo snel mogelijk van je spelkaarten moet af zien te komen. Zoals een high five geven, van plaats verwisselen, de boks geven.

We hebben ook spellen als Wie ben ik, Weerwolven en Waaghalzen, Storycubes, Kubb, Exploding Kittens, Regenwormen, Vier op een rij, Halli Galli, Carcassone. En natuurlijk ook Ganzenbord, Monopoly, dammen en schaken

 

In het Spelatelier kan je heel veel verschillende soorten spelletjes uitproberen, heel veel plezier hebben en van alles leren!

 

We zijn elke dinsdagmiddag van 14:15 uur tot 16:00 uur in de huiskamer van Bij Bosshardt, naast de Emmaüskerk aan de Noordewierweg op nummer 131. Voor limonade en iets lekkers wordt gezorgd.

 

Je bent van harte welkom! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

 

Het is wel handig als je je even opgeeft via het activiteitenoverzicht van het Soesterkwartier. Maar je mag ook gerust eerst een keertje komen kijken.​

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn