Geslaagde Pinkstervakantie-activiteiten bij Van der Valk Hotel-A1

Samenwerking met Van der Valk Vitaal smaakt naar meer

Geslaagde Pinkstervakantie-activiteiten met Van der Valk Vitaal

Voor herhaling vatbaar! De gezamenlijke ouder-kindactiviteiten van de ABC’s van Vathorst, Nieuwland en Kattenbroek en Van der Valk Vitaal waren super geslaagd!

Pizza bakken met ABC Amersfoort bij hotel Van der Valk-A1

Terwijl de kinderen dinsdag de heerlijkste pizza’s bakten in het nieuwe Life Cooking restaurant van het Van der Valk Hotel Amersfoort A1, konden hun ouders in een rustige werkruimte van het hotel even lekker ongestoord werken, ondertussen genietend van een heerlijk kopje koffie. Na afloop smulden ouders en kinderen samen van de zelfgemaakte pizza’s.

Pinkstervakantie-activiteiten met ABC Amersfoort bij Van der Valk Hotel-A1

Bij de activiteit van donderdag wase opkomst bescheiden en het regende. Toch was ook de 2e Pinkstervakantie-activiteit die we samen met Van der Valk Vitaal organiseerden een succes! De kinderen genoten van een pittige bootcamp, terwijl hun moeders binnen helemaal tot rust kwamen bij de workshop mindfulness.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn