ABC en Van der Valk Vitaal bieden ouder-kindactiviteiten in de Pinkstervakantie

Download het programma van jouw wijk

ABC en Van der Valk Vitaal bieden ouder-kindactiviteiten in de Pinkstervakantie

Hoe klinkt dit? Terwijl je kinderen sporten of pizza’s bakken even lekker rustig werken, met een heerlijk kopje koffie? Of zelf ook een workshop volgen? Dat kan in de komende Pinkstervakantie bij de ABC’s van Vathorst, Nieuwland en Kattenbroek!

Samen met Van der Valk Vitaal bieden wij een speciaal ouder-kindprogramma. Ouders en kinderen uit Kattenbroek, Nieuwland en Vathorst kunnen zich hiervoor aanmelden. De activiteiten vinden plaats in het Van der Valk Hotel-A1 in Calveen.

Ook gaan de wekelijkse sportactiviteiten van Sportivate en de Buurtsportcoaches van SRO in de weeek van Pinksteren gewoon door.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn