Fijn: fietslessen Zonneparel weer gestart

Fijn: fietslessen Zonneparel weer gestart!

Annie Tiekstra van Samen Opfietsen geeft al jaren fietsles aan kinderen en moeders in Liendert. Nu de scholen weer open zijn, is ook de fietslessen weer gestart. Annie doet verslag:

 

‘Eindelijk, vandaag kan ik weer fietsles geven aan de kinderen van de Zonneparel. Ik heb er zin en de kinderen ook! In groepjes van twee kunnen we goed afstand houden. De kinderen hebben dit op school al geoefend en dat is handig. We beginnen met de fietscontrole, en dan de fiets leren kennen: hoe heten alle onderdelen. Nog een fietsspelletje en dan fietsen, maar het gaat vooral om veilig leren fietsen.

De jongens zijn goed bezig en heel leergierig. Het is heel leuk om te zien hoe snel ze nieuwe vaardigheden oppakken en uitvoeren. Aan het einde oefenen we de noodrem, dat is spannend en leuk, want ik speel de hond!

 

We hebben veel plezier met elkaar, de jongens, de moeders en ik, en dat is ook belangrijk.

 

De komende week gaan ze zelf oefenen en volgende week weer een nieuwe fietsles.

 

Fijn dat de fietslessen weer begonnen zijn!’

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn