Kinderwijkraad Soesterkwartier vraagt je hulp

Hoe laten wij de mensen op de Noordewierweg langzamer rijden?

Kinderwijkraad Soesterkwartier vraagt je hulp

Langzaam gaan we het leven weer oppakken.

 

Het was stil in de straten. Er reden veel minder auto’s omdat iedereen gevraagd werd thuis te blijven. Maar vanaf vandaag zullen veel mensen de auto, motor, brommer, scooter of… weer pakken om de Noordewierweg op te gaan.

 

Wist je dat van de kinderen die naar de drie scholen in het Soesterkwartier gaan, de meeste kinderen hebben gestemd op het thema Verkeer? De vraag aan de kinderwijkraad was dan ook: kunnen jullie de mensen op de Noordewierweg langzamer laten rijden want die weg is zo gevaarlijk voor ons. En sommigen van ons mogen daar niet alleen fietsen van onze ouders. De kinderwijkraad heeft een film gemaakt met de vraag, kun je ons helpen?

 

Want toen zij gingen tellen kwamen zij erachter dat er 39 aanwijzingen zijn om je langzamer te laten rijden. En het zou raar zijn wanneer zij daar een 40ste voor gingen bedenken, toch? Heb je een idee, laat het ons dan weten. Met deze film hoopt de kinderwijkraad dat je de noodzaak ervan inziet.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn