Lekker buiten bewegen in de meivakantie - terugblik

De 'gewone' ABC-activiteiten starten weer

Lekker buiten bewegen in de meivakantie – terugblik

Gelukkig mocht het weer! Kinderen konden in de meivakantie lekker samen buiten bewegen! Omdat de meeste kinderen er niet echt op uit konden, riepen wij de hulp in van onze bondgenoten. Die organiseerden in elke ABC-wijk sport- en spelactiviteiten, gingen de natuur in, en tekenden en schilderden met de kinderen.

 

Sport en spel ABC Nieuwland meivakantie  

 

ABC op Toernee en tips voor thuis

Ook ABC op Toernee ging de afgelopen twee weken gewoon door. Met dans, muziek en sport bij veel flatgebouwen in de stad. En elke dag was er natuurlijk nog de Tip voor Thuis. Deze bewaren we, dus je kunt altijd nog een keer inspiratie op komen doen.

 

‘Gewone’ ABC-activiteiten starten weer

Morgen gaan de scholen gelukkig weer open, al is het dan jammer genoeg nog maar voor een deel, en met anderhalvemeter-maatregelen. En ook de ‘gewone’ ABC-activiteiten starten langzaamaan weer op, de meeste ook iets aangepast. Ga in het menu hierboven of via de plattegrond naar je eigen wijk om te zien wat er de komende tijd te doen is en meld je kind aan.

 

Mis niets

Wil je een mail ontvangen, wanneer er een nieuwe activiteit op de site komt staan? Log in of registreer je zelf bij Mijn Account (rechtsboven in het menu van deze website) en zet een vinkje onderaan je eigen gegevens in je profiel.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn