ABC op Toernee

Dansen, sporten en muziekmaken bij heel veel flats in Amersfoort

ABC op Toernee

ABC komt naar de kinderen toe! Toen bleek dat de scholen langer dicht blijven, sloegen de wijkcoördinatoren van ABC Amersfoort de handen in elkaar en deden waar zij goed in zijn: mensen en organisaties samenbrengen. ABC op Toernee was geboren!

Elke middag wordt er nu door verschillende samenwerkpartners gesport, gedanst en muziek gemaakt. Bij heel veel flats, in heel veel wijken, door heel Amersfoort. De kinderen doen mee op hun eigen balkon of beneden op de stoep of het grasveld. Natuurlijk met voldoende afstand.

 

We willen onze samenwerkpartners die deze actie mogelijk maken, heel hartelijk bedanken:

Sportivate 
A-dance
Dance Centre Amersfoort
Sanchez Dansstudio
Scholen in de Kunst
MaX Music

 

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn