13 maart - NL doet: Fürglerplein wordt opgeknapt

Kinderen de Windroos, medewerkers Wolters Kluwers en studenten MBO Amersfoort samen aan de slag

NL Doet – Kinderen Windroos, studenten MBO Amersfoort en medewerkers Wolters Kluwer ruimen Fürglerplein op

In Rustenburg zijn er grootste plannen met het Fürglerplein en omgeving. Dit is het plein van de basisscholen en kinderopvang die partner zijn van ABC Rustenburg. We gaan het plein vergroenen, en een fijnere ruimte creëren om te spelen en ontdekken. Ontwerpers Rob en Paul praten komende maand met ouders, leerkrachten, kinderen en wijkbewoners om samen te komen tot een mooi ontwerp. Omdat we niet kunnen wachten, beginnen we zaterdag 13 maart – op de dag van NL Doet – alvast met opruimen.

 

NL Doet

Dat opruimen doen we niet alleen! Maar liefst 20 studenten van MBO Amersfoort en medewerkers van het bedrijf Wolters Kluwer komen helpen. En ook de kinderen van groep 7 & 8 van basisschool de Windroos steken die dag hun handen uit de mouwen. Ze hebben er zin in! Nu nog hopen op een beetje goed weer! Meester Freek hangt in ieder geval alvast de posters op (zie foto).

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn