Kom naar Wat, is dat patat? vrijdagmiddag 20 maart in het Soesterkwartier

Ook de Bomenbuurtroute wordt deze middag feestelijk geopend

Kom 20 maart naar ‘Wat, is dat Patat?’ in het Soesterkwartier

Melk komt van een koe en patat wordt gemaakt van aardappels. Alle kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom op het weet-wat-je-eet-festival voor kinderen: Wat, is dat Patat?

 

In de eigen wijk

Je kent ‘Wat, is dat patat?’ misschien al van de Wagenwerkplaats, maar dit jaar gaat het festival de wijken in! Op 20 maart komt het festival naar het Soesterkwartier. Georganiseerd door eventmakelaar Mariska Jacobi en ABC Soesterkwartier, samen met onze samenwerkpartners in de wijk.

Wanneer: Vrijdagmiddag 20 maart, van 14:00 – 18:00.
Waar: In de tuin vanontmoetingscentrum De Plataan, Soesterweg 533.
Voor wie: Kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders.

 

Bootcampen, zaadbommen kneden en nog veel meer…

Op een laagdrempelige en speelse manier leren de kinderen leren van alles over gezond eten en de natuur. Op het festival is van alles te beleven. Zo geeft B-Slim workshops over een gezond broodje voor in de broodtrommel. Je kunt zaadbommen kneden met de wijktuinman Guido. Met buurtsportcoaches Lisanne en Patrick de buurtsportcoaches gaan we bootcampen en touwtje springen. En er is nog veel meer te doen!

ABC Soesterkwartier Wat, is dat Patat?

Feestelijke opening Bomenbuurtbeweegroute

We openen die dag ook de Bomenbuurtbeweegroute! Om drie uur. Heel officieel, met een praatje van de wethouder. Hierna kunnen alle kinderen bij ABC een dobbelsteen halen om de route te gaan lopen!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn