Kinderwijkraad Vathorst uitgenodigd op Stadhuis!

Om afspraken te bevestigen over meer groen in Vathorst

Kinderwijkraad Vathorst uitgenodigd op Stadhuis!

De gemeente Amersfoort neemt de Kinderwijkraad Vathorst serieus. Veel plannen van de kinderen gaan door. Zo komen er wilde bloemen langs de wegen, mogen kinderen bepalen waar bomen geplant gaan worden en gaan ze op pad om bewoners aan te zetten om geveltuinen en boomspiegeltuinen te maken. Ook komt er een Vrije Speelplek waar kinderen mogen graven, planten, sjouwen en spelen.

Rondleiding en ontmoeting met de wethouder

Om dit te vieren zijn we op 19 maart uitgenodigd op het stadhuis. Daar krijgen we een rondleiding en ontmoeten we wethouder Buijtelaar. We zullen hem onze posters presenteren en goede afspraken maken over meer groen in Vathorst.
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn