Wethouder Koser Kaya op bezoek bij ABC Rustenburg

Binnenkort verschijnt in de Nationale Onderwijsgids een artikel over ABC Rustenburg

Wethouder Koşer Kaya op bezoek bij ABC Rustenburg

Afgelopen donderdag, 13 februari, was een gezellige dag op het Fürglerplein. Wethouder Koşer Kaya kwam samen met een journaliste van de Nationale Onderwijskrant op bezoek bij ABC Rustenburg. Binnenkort verschijnt er namelijk een artikel over ABC in de Nationale Onderwijskrant. Want zoals de wethouder schetste: “Zo’n initiatief als ABC is echt een voorbeeld voor Nederland, ik wil hier graag andere steden mee inspireren”.

 

Het werd een bijzonder inspirerende middag! Leerlingen, samenwerkingspartners, leerkrachten en aanbieders van activiteiten binnen ABC Rustenburg lieten allemaal aan het bezoek zien hoe waardevol het is om gezamenlijk te werken aan een wijk waarin kinderen prettig kunnen opgroeien. De wethouder genoot zichtbaar. Zij speelde saxofoon met Sigrid Pieterman, wijkbewoonster, en muzieklerares van ABC Rustenburg en telde tot twintig in het Spaans met juf Pilar. Ook volgde zij een les bij leerlingen van de Taalentklas van juf Katy. Er waren 8 verschillende plekken ingericht, waar de wethouder kon proeven aan al het moois van ABC Rustenburg.

 

Karin van den Hoven, directeur van de Kinderhof, vertelde de wethouder over het kindcentrum in wording, en de plannen om van het Fürglerplein een mooi wijkontmoetingsplein te maken. Na afloop twitterde de wethouder ‘Erg trots op wat jullie voor onze kinderen en hun ontwikkeling doen! #voorbeeld’

 

Als het artikel in de Nationale Onderwijskrant verschijnt, dan delen we dit op deze site.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn