Bilalschool en MBO Amersfoort samen voor gezonde voeding

Leerlingen en studenten serveren samen gezonde High Tea als afsluiting cursus

Bilalschool en MBO Amersfoort samen voor gezonde voeding

Leerlingen van groep 7 en 8 van de Bilalschool en studenten van MBO Amersfoort zijn samen op een heerlijke ontdekkingstocht geweest. Zij zochten naar lekkere hapjes die toch gezond zijn. En dat is gelukt. In 10 weken tijd kwamen er, onder leiding van docente Dagmar Smulders, de meest zalige lekkernijen op tafel. Van gevulde peren tot bladerdeeghapjes gevuld met groente.

28 januari maakten zij hiervan een High Tea voor wijkbewoners, docenten van hun eigen scholen, ouders, broertjes en zusjes. Het was een groot succes. Zo’n 50 gasten werden keurig bediend door de leerlingen en studenten. De gasten genoten van de hapjes, was het bovendien erg leuk om elkaar op deze manier te ontmoeten. ‘Dat gold voor de hele cursus’, vertelde juf Rabia van de Bilalschool, die iedere week genoot van de samenwerking tussen studenten en leerlingen. ‘Ze hebben echt zoveel van elkaar geleerd’.

ABC Leusderkwartier zet deze samenwerking met MBO Amersfoort zeker voort. Want die is heerlijk…. (uh goed) bevallen.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn