Interview met trainster Anke de Jong over de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid

O.a. bij ABC Liendert

Interview met trainster Anke de Jong over de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid

Op de website www.taalvoorhetleven.nl staat een interessant interview met Anke de Jong. Zij geeft bij ABC Liendert de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid. Anke de Jong: “Het doel van deze cursus is het verbeteren van de taalvaardigheid van ouders, zodat zij beter in staat zijn hun kind(eren) te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook willen we de ouderbetrokkenheid vergroten en ze voorbereiden op een vervolg richting maatschappelijke participatie, vrijwilligerswerk of scholing.”

 

Lees hier het hele interview: Ondertussen in de regio: Trainster Anke de Jong over de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn