ABC-coördinator op bezoek bij Bakkie Kroost

om te vertellen over wat ABC is en doet

ABC-coördinator vertelt over ABC bij Bakkie Kroost

Op 1 november jongstleden was Marinda Pieron op bezoek bij Bakkie Kroost. Marinda is ABC-coördinator in Nieuwland. Zij vertelde deze morgen wat ABC Nieuwland is en doet. ABC heeft als doel om de ontwikkelingskansen van alle Amersfoortse kinderen te vergroten. Ze vertelde welke scholen zijn er in de wijk zijn, en waar ze voor staan. Ze gaf tips waar je als ouder op kunt letten bij het maken van een schoolkeuze? En zij vertelde vooral welke activiteiten er allemaal zijn voor kinderen in de wijk.

Het was een leuke, informele ochtend waar de aanwezige moeders hun vragen, zorgen en worstelingen over ouderschap met elkaar deelden.

 

Inloop voor (groot)ouders met hun jonge kinderen

Bakkie kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s), een kop koffie drinken, ervaringen  delen en tips uitwisselen. Iedere woensdag ochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. (Niet in schoolvakanties). Twee keer per maand op de vrijdagochtend van 8.30 uur wordt er een thema aangeboden. Deze voorlichting is mogelijk gemaakt door De Herberg en de vrienden van Bakkie Kroost: GGD Utrecht, Indebuurt033 en kinderopvangorganisaties Ska Kinderopvang en Partou.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn