Praat mee over Nederlands leren en toegroeien naar werk

Ouderkamer, in de ontmoetingsruimte van de Zonneparel

Praat mee in de Ouderkamer – 9 december 9:00 u

Ouderkamer maandag 9 december 9.00 uur in de ontmoetingsruimte van de Zonneparel

 

Thema: Nederlands leren en toegroeien naar werk

 

Eind september zijn bij de ouderkamer mensen van de gemeente Amersfoort langs gekomen. Met de aanwezige ouders hebben zij toen gesproken over wat hun dromen voor hun eigen toekomst waren. Veel ouders gaven aan graag beter Nederlands te willen leren. Zodat zij bijvoorbeeld hun kinderen beter kunnen helpen met huiswerk, of misschien zelf nog eens een opleiding zouden willen doen. Ook gaven een aantal ouders aan dat zij graag een bedrijfje zouden willen starten of (ander) werk zouden willen gaan doen.

 

Aanstaande maandag komen mensen van NLeducatie en van de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Amersfoort langs bij de ouderkamer. Zij gaan hier graag verder met ouders over in gesprek. Wilt u daarna stappen zetten, dan kunt u maandagochtend meteen een afspraak voor een intake maken.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn