Bezoek de tentoonstelling Helden van kinderen uit het Soesterkwartier

in het Wijkmuseum Soesterkwartier

Bezoek de tentoonstelling Helden Soesterkwartier

Wie is jullie held van het Soesterkwartier, vroegen we aan de leerlingen uit groep 6 en 7 van het Anker, de Magneet en de Kubus. Voor sommige kinderen is dat hun vader of moeder, maar ook de man van de ROVA, de vrouw van de Voedselbank en juf Hedy van de Kinderwijkraad gaven ze als antwoord.

 

Kunstwerken

De kinderen hebben hier met wijkkunstenares Leintje Hoogenkamp prachtige werken van gemaakt. En  vervolgens verwoordden ze samen met schrijfster Mevrouw Margriet op verschillende poëtische manieren waaróm die persoon hun held is. Het resultaat is een enorm ontroerende tentoonstelling die nog t/m 28 december te zien is in het Wijkmuseum Soesterkwartier op de Sint Bonifaciusstraat 61. Het museum en is iedere zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur.

En nog een leuk weetje… De jongen die de man van de oliebollenkraam als held had, heeft van diezelfde man een lekkere gratis oliebol gekregen!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn