Chocolademelk en schaken bij Madiba in Liendert

Op woensdagmiddag

Woensdagmiddag chocolademelk en schaken bij Madiba in Liendert

Liendert heeft er een nieuwe ontmoetingsplek bij… Madiba: op de hoek van de Liendertseweg en het Valleikanaal. Je kunt er terecht voor een lekkere bak koffie, maar ook lunch en diner.

 

Schaakles

En je kunt er nu ook terecht op de woensdagmiddag om te leren schaken. Dankzij de samenwerking van ABC Liendert en de Jeugdschaakvereniging. Van schaken leren kinderen heel veel. Dat weet ook meester Wim… hij schaakt al zijn hele leven. Nu hij met pensioen is, vindt hij het erg leuk om kinderen te leren schaken. Check deze instagram-link! Ziet dat er niet super leuk uit?! Er is nog plek voor kinderen die mee willen doen.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn