Wekelijkse koffie-ochtend

In basisschool de Magneet aan de Maasstraat

Wekelijkse koffie-ochtend in de Magneet, Soesterkwartier

Elke woensdagochtend is er in het Soesterkwartier een koffie-ochtend voor moeders. Het is een gezellige club, onder leiding van Yolanda Derksen. We praten met elkaar over dingen die onze bezighouden. Dat kan gaan over het opvoeden van de kinderen, maar ook allerlei andere thema’s komen aan bod. En er wordt niet alleen gepraat. We doen samen ook leuke activiteiten. Hoewel de Sint nog niet het land uit is, maakten wij de afgelopen keer bijvoorbeeld kerstslingers. Zij zijn prachtig geworden!

koffieochtend Soesterkwartier kerstslinger

Loop gewoon binnen!

Vind je het leuk om aan te sluiten bij deze club? Je bent van harte welkom! Kom gewoon op woensdagochtend naar basisschool de Magneet op de Maasstraat. We starten om om 8.30 uur.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn