!!!Oproep aan alle hulpsinterklazen in het Soesterkwartier!!!

Oproep aan alle hulpsinterklazen in het Soesterkwartier

Nog even en dan is het weer zover… Sinterklaas arriveert in het land! Om alle hulpsinterklazen in het Soesterkwartier de mogelijkheid te geven er een mooi en duurzaam feest van te maken, organiseren wij de

SOESTERKWARTIER SINTERSPEELGOEDBEURS

 

Op vrijdag 22 november 2019 opent de Soesterkwartier-SinterSpeelgoedbeurs haar deuren om 18.00 uur in de Keistadkerk, de Emmaüskerk en de huiskamer van Bij Bosshardt. Als hulpsinterklaas heb je op de beurs de volgende mogelijkheden:

Ruilen van speelgoed in de RuilRuimte (huiskamer van Bij Bosshardt)

Uitzoeken van mooi tweedehands speelgoed in de SpeelgoedRuimte (zaal van Emmaüskerk)

Inpakken van speelgoed in de InpakRuimte (huiskamer van Keistadkerk)

Dit alles onder het genot van een kop koffie/thee en natuurlijk pepernoten 🙂

In de ruilruimte ben je zelf verantwoordelijk voor het sluiten van mooie deals. In de speelgoedruimte mag je per kind maximaal drie stuks speelgoed uitkiezen. Als je wilt, mag je een vrijwillige bijdrage achterlaten voor het goede doel. Het belangrijkste is dat ALLE kinderen in het Soesterkwartier een mooi Sinterklaasfeest kunnen vieren! Opbrengst van de SoesterkwartierSinterSpeelgoedbeurs gaat naar ‘Stichting het Vergeten Kind’.

 

 

OPROEP VOOR INZAMELEN SPEELGOED

 

Heb je mooi en schoon speelgoed, dat je niet per se hoeft te ruilen, maar waarvan je weet dat een nieuwe eigenaar/eigenaresse er superblij van wordt? Speelgoed inleveren kan van vrijdag 1 november tot en met woensdag 20 november op de volgende punten:

Huiskamer Bij Bosshardt (in bijgebouw van de kerk naast AH) – dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur en donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Speel-o-theek Ondersteboven (Speeltuin Rivierenwijk) – dinsdagochtend van 09.30-11.00 uur en donderdagavond van 19.30-20.30.

Vick’s Tabak en Gemak (Tegenover cafetaria de Hoefslag) – maandag t/m zaterdag van 08.00-22.00 en zondag van 11.00-18.00

Spelletjes, binnenspeelgoed, buitenspeelgoed, kinderboeken, stripboeken, puzzels, sieraden, haarfrutsels en noem maar op. Alles wat mooi, schoon en compleet is, groot of klein, is welkom!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn