Kinderen en senioren creëren Kidsbeweegroute Bomenbuurt

Opening in maart 2020

Kinderen en senioren creëren Kidsbeweegroute Bomenbuurt

Veel mensen in de wijk zijn op herfstvakantie, maar anderen vermaken zich ook prima in het Soesterkwartier. Dinsdag 22 oktober hebben senioren en kinderen samen gewerkt aan de Kidsbeweegroute.

 

 

De Kidsbeweegroute komt te liggen in het Soesterkwartier; in de Bomenbuurt om precies te zijn. Kinderen en senioren kunnen hier samen een wandeling maken. Onderweg genieten zij van beweegopdrachten en educatieve weetjes.

 

Senioren van de Plataan maakten ‘s ochtends met kinderen mooie tekeningen van dieren en bomen uit onze buurt voor op de paaltjes. En zij dachten na over de beweegopdrachten. Dat is nog best lastig… Hoe doe je een plataan- of lijsterbeweging als je in een rolstoel zit? En wat voor bewegingen maakt een veldmuis of een hommel?

 

Creatieve creaties kwamen ook over tafel op de middag bij de kinderen van BSO Noordewierweg van Partou. Tycho tekende een prachtige lijster, en peinsde hard over welke bewegingen hij daarbij vond horen. Ondertussen bogen een aantal meiden zich over vlinders. En Siem en Gosse waren druk met het overtrekken van vleermuizen op het raam van de BSO.

 

Alle creaties zijn helaas  pas in maart volgend jaar te bewonderen. Dan wordt de Kidsbeweegroute namelijk aangelegd. Uiteraard nodigen we je tegen die tijd uit voor de feestelijke opening!

oud en jonge creatief voor de beweegroute bomenkwartierlijster-beweegroute-bomenbuurt-soesterkwartierouderen-en-kinderen-creatief-voor-beweegroute-soesterkwartiersenioren-en-kinderen-maken-beweegroute-soesterkwartier

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn