Kinderraad Vathorst bespreekt wat zij belangrijk vinden in hun wijk

Praat mee: Iedere 3e donderdag van de maand.

Kinderraad Vathorst heeft eerste bijeenkomst

Tijdens de eerste bijeenkomst van de kinderwijkkraad Vathorst hebben de kinderen gepraat over wat zij belangrijk vinden voor hun wijk. Daar zijn drie onderwerpen uitgekomen:
  • Meer natuur in de wijk.
  • Meer respect voor elkaar.
  • Betere verkeersveiligheid voor kinderen.
Tijdens de volgende bijeenkomst gaan we plannen maken. Want wat gaan we doen om ervoor te zorgen dat er meer natuur komt en dat er meer respect is voor mensen die anders zijn? En met wie van de gemeente moeten we praten om de fietspaden veiliger te maken?
Woon je in Vathorst, ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil jij meedenken? Kom ook! Iedere derde donderdag van de maand in Ska-kindcentrum de Zilverberg. Kijk op het activiteitenoverzicht van jouw wijk voor alle informatie. Je bent van harte welkom!
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn