Eigenwijks Soesterkwartier

Initiatievenmarkt

Eigenwijks Soesterkwartier

In het Soesterkwartier wonen veel mensen die mooie dingen voor kinderen organiseren. En daar werkt ABC natuurlijk graag mee samen. In het afgelopen jaar zijn dan ook een aantal mooie dingen opgezet met deze wijkbewoners, zoals de Kinderwijkraad van juf Hedy, de Kinderkookclub en het Spelatelier van juf José, en Baby Sensory voor de allerkleinsten van juf Linda.

 

Initiatievenmarkt in de Verkeerstuin, Soesterkwartier

Dat hebben we allemaal aan de wijk gepresenteerd op Eigenwijks Soesterkwartier, een leuke initiatievenmarkt bij de Verkeerstuin in het Soesterkwartier. Het was een hele geslaagde avond! Met veel inspiratie om nieuwe dingen op te zetten voor het komende seizoen 2019/2020.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn