Terugblik inspirerende middag ABC

2 oktober 2019

Inspirerende middag ABC

Op woensdag 2 oktober vond de jaarlijkse Inspiratiemiddag van Stg ABC plaats. Het thema was dit jaar ‘Omgaan met ouders’.

Inspirerend was deze middag zeker: meer dan 125 ABC’ers uit het onderwijs, de kinderopvang, het welzijnswerk, de wijkteams, GGD, sport, cultuur en andere organisaties luisterden naar het enerverende verhaal van Peter de Vries, expert ouderbetrokkenheid (zie www.peterdevries.nu) en namen daarna deel aan een van de 7 deelsessies. Er werd inspiratie opgedaan over ‘hoe in gesprek te gaan met ouders in echtscheiding?’, ‘effectieve communicatie met ouders’ of ‘lastige ouders of lastige gesprekken?’

Ook was er in het programma tijd voor een hapje, drankje en ontmoeting.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn