TITLE

DESCRIPTION

Ilona van de Bibliotheek Eemland leest voor

 Woensdag 3 juli leest Ilona van de Bibliotheek Eemland de allerkleinsten (0-4 jr) voor. Komt u ook? Het voorlezen start om 8.30 uur in de Klimzaal van Het Scala aan de Ariaweg 115 in Amersfoort. Na het voorlezen kunnen  kinderen nog lekker spelen in de Klimzaal. Iedere woensdagochtend, behalve in de schoolvakanties en tijdens studiedagen hebben wij een inloopochtend. Kinderen kunnen klauteren op kussens en er liggen verschillende spelmaterialen. Aansluitend kunnen kinderen meedoen aan het project Spelen met Taal van Bellinda. Spelenderwijs krijgen de kinderen allerlei taalspelletjes aangeboden, wat goed is voor de taalontwikkeling. Voor de ouders is het een gezellige activiteit en biedt deze ochtend de gelegenheid kennis te maken met andere ouders. Er zijn kosten verbonden aan deze activiteiten.