TITLE

DESCRIPTION

Nationale Sportweek

De basisscholen van ABC Vathorst Midden ontmoetten elkaar tijdens de Nationale Sportweek 2018 onder schooltijd.  Kinderen van beide scholen sportten samen op het veld aan de Cathalijnepolder. Sportivate begeleidde deze activiteit volgens het concept van de Sport- en beweegpauze. De oudste groepen gingen op vrijdag de hele dag battelen waarbij verschillende sporten aan de beurt komen. Dansschool A-Dance verzorgde een workshop op het schoolplein van DOK12 waar 300 kinderen samen dansten.

Iedere dag werd er door alle kinderen een Daily Mile door de buurt gelopen. Niet allemaal tegelijk want de Marke en Dok12 hebben samen zo’n 1000 leerlingen…! Aan het einde van de week verdiende elke klas een prijs.

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn