TITLE

DESCRIPTION

Heerlijk bewogen!

Tijdens Nationale Sportweek 2018 heeft ABC Vathorst Midden haar jaarlijkse Beweegweek gehouden. Iedere dag was er een andere klas aan de beurt om mee te doen op het grote veld aan de Cathalijnepolder waar de trainers van Sportivate sport- en beweegactiviteiten gaven. Op vrijdag vond de sportbattle van groepen 7 en 8 plaats op het terrein van VOP, waarbij kinderen van DOK12 en de Marke zich mengden om verschillende wedstrijden te spelen. Groepen 3 en 4 van beide scholen kregen een gezamenlijke dansworkshop op het schoolplein van Dok12 en Boulevard410. Daarnaast heeft iedere groep elke dag de Daily Mile gelopen. Onder schooltijd liep iedereen anderhalve kilometer door de wijk. Het was reuzegezellig en super leuk!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn