TITLE

DESCRIPTION

Opvoeden en Opgroeien in Vathorst

April 2018 – Op onze eerste inspiratieavond voor ouders en opvoeders in Vathorst hebben we genoten van een heel interessante en humoristische lezing van Wilma Paulij over hoe de hersenen van onze kinderen nou eigenlijk werken. Daarna kon een keus gemaakt worden uit verschillende workshops: hooggevoeligheid, mediawijsheid, gesprekken voeren met kinderen, en hoe het geluk van van de opvoeder gelukkige kinderen maakt.

Op de markt presenteerden verschillende opvoedondersteuners uit Vathorst zichzelf. ABC Vathorst Midden is heel tevreden met deze eerste inspiratieavond. We hebben alweer goede ideeën voor een tweede!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn