TITLE

DESCRIPTION

ABC Soesterkwartier presenteert aan Amersfoortse gemeenteraad

Februari 2018 – Afgelopen dinsdagavond heeft Jacqualine van der Port namens de stuurgroep van ABC Soesterkwartier een gepassioneerde speech gehouden over waarom het ABC belangrijk is voor het Soesterkwartier. Om verbinding te houden met elkaar in de wijk en er zorg voor te dragen dat kinderen samen op een prettige manier op kunnen groeien. Dat begint immers op school en bij de kinderopvang, de plekken waar opvoeders elkaar treffen.

Daarna heeft ABC Soesterkwartier verteld over de samenwerking met de Hogeschool Utrecht. Studenten gaan de komende jaren verbinding aan met het Soesterkwartier om projecten op te starten voor Soesterkwartierders en onderzoek te doen in de wijk. De eerste groep is net klaar. Zij willen graag dat ouderen van de Plataan en kinderen uit de wijk samen gaan koken en tuinieren.

Wilt u op de hoogte blijven van de projecten met de HU. Neem contact op met Marieke van Krugten op marieke.vankrugten@indebuurt033.nl of Edwin Nieman op edwin.nieman@hu.nl

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn