nieuws Kruiskamp Koppel

 

Samenspel gaat weer beginnen. Schrijf je snel in via deze website!

 • Kylie pouw schreef:

  Graag wil ik Kylie Pouw aanmelden voor de workshop teken -graag zou ik willen weten hoe ik haar aan moet melden en hoe het gaat met de betaling

  • ABC Kruiskamp Koppel schreef:

   Beste meneer/mevrouw,

   Helaas zie ik dit bericht nu pas en zit de workshop tekenen vol.
   Is het inmiddels gelukt om een account aan te maken op de website? Zo ja, dan is inschrijven voor een workshop in het vervolg relatief eenvoudig. De bedoeling is om de activiteiten in de eerste week na een vakantie online te zetten. Na de herfstvakantie staan de activiteiten op 30 oktober online en is het mogelijk om in te schrijven. Betaling voor de activiteiten is over het algemeen contant tijdens de eerste les.

   Mocht een account aanmaken nog niet zijn gelukt, dan is het handig om een afspraak te plannen waarbij ik u help. Het best bereikbaar ben ik op ingebrouwerabc@gmail.com.

   Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Inge Brouwer-Silverentand
   Coördinator ABC Kruiskamp-Koppel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *